MAHATENİN SİHİRLİ SOFRASINA HOŞGELDİNİZ

DAMAK TADININ EN GÜZEL TARİFLERİ BU BLOGTA
YEMEK YAPMA SANATI
BUGÜN NE PİŞİRSEM
PÜF NOKTALARI
Facebookta Mahate'yi izlemek için tıklayın.



"-------------------------------------------------" "-------------------------------------------------" --------------------------------------

14 Mayıs 2011 Cumartesi

MISIR ÇORBASI


MALZEME:
·         1 su bardağı konserve mısır
·         1 çorba kaşığı margarin
·         2 çorba kaşığı un
·         2 su bardağı su
·         1 su bardağı süt
·         Tuz, karabiber, birkaç dal dereotu

HAZIRLANIŞI:
1.       Tencereye yap konulup un kavrulur.
2.       Su ve süt ilave edilir.
3.       Mısırlar eklenerek bir taşım kaynatılır.
4.       Blandırdan geçirilip, dereotu ile süslenip servis yapılır.
AFİYET OLSUN
Mahate

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder