MALZEMELER:
· 1 kg ıspanak
· 200 gram kaşar
· 100 gram kaşar peynir
· 1 su bardağı süt
· 1 çorba kaşığı un
· 1 fincan tere yağ
YAPILIŞI:
1. Ispanak iyice yıkanıp, kaynar suda 2 dakika haşlanır ve süzülerek bir kaba alınır.
2. Derin bir kâseye un, eritilmiş tere yağ ve tuz konup iyice karıştırılır.
3. Ispanaklar fırın kabının tabanına serilir.
4. Üzerine hazırlanan sostan döküp rendelenmiş kaşar üzerine gezdirilir.
5. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kaşar peyniri eriyip kızarana kadar pişirilir
6. 10 dakika dinlendirildikten sonra servis edilir.
AFİYET OLSUN
Mahate
ellerine sağlık nefis görünü
YanıtlaSil