MAHATENİN SİHİRLİ SOFRASINA HOŞGELDİNİZ

DAMAK TADININ EN GÜZEL TARİFLERİ BU BLOGTA
YEMEK YAPMA SANATI
BUGÜN NE PİŞİRSEM
PÜF NOKTALARI
Facebookta Mahate'yi izlemek için tıklayın.



"-------------------------------------------------" "-------------------------------------------------" --------------------------------------

13 Haziran 2011 Pazartesi

KÖRİ SOS


TÜM ET YEMEKLERİ İÇİN

MALZEMELER:
·         2 bardak süt
·         1 tatlı kaşığı köri
·         Bir buçuk çorba kaşığı nişasta
·         Tuz
HAZIRLANIŞI:
Süt ve nişastayı iyice karıştırın. Topaklanma gidene kadar. Köri ve tuzu ilave edin. Kısık ateşte sürekli karıştırarak boza kıvamına gelinceye dek pişirin. Likit olmalı. Tüm et yemekleri için harika bir sostur.
AFİYET OLSUN
Mahate-Pasaca

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder